Ακούστε το νέο τραγούδι των Brian Jonestown Massacre: “Before You Forget” (video)

Από Στις 19 Οκτωβρίου, 2020

Ο Anton Newcombe μόλις κυκλοφόρησε ολοκαίνουριο τραγούδι για την ψυχεδελική μπάντα των Brian Jonestown Massacre

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του τεράστιου αυτού συγκροτήματος με ένα εκπληκτικό Video. Όπως είπε ο ίδιος ο Anton Newcombe προλογίζοντας το μουσικό κομμάτι στο κανάλι του στο YouTube:

“Αυτό είναι ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που έγραψα στην Πολωνία. Δεν είναι μέρος της μουσικής που γράφω για το 2020, είναι απλά μια ιδέα τραγουδιού”.

Το όνομα των Brian Jonestown Massacre αποτελεί ορόσημο ολόκληρης της ψυχεδελικής σκηνής των τελευταίων 25 χρόνων. Δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80, στο San Francisco της California. Μέσα στα πρώτα 5-6 χρόνια της πορείας τους, πέρασαν από τη μπάντα περίπου 40 διαφορετικοί μουσικοί, όμως στο επίκεντρο βρισκόταν πάντοτε ο σπουδαίος Anton Newcombe. To όνομά τους αποτελεί φόρο τιμής στον θρυλικό κιθαρίστα των Rolling Stones και την επιρροή που εκείνος είχε στο να ενσωματωθεί η κουλτούρα και η μουσική της Ανατολής στον κόσμο του Δυτικού Rock’n’Roll.

The Brian Jonestown Massacre 

Από τη σύνθεσή τους έχουν περάσει κατά καιρούς μέλη των BRMC, των Dandy Warhols, των Warlocks, των Out Crowd, των Lovetones, των Spacemen 3, ενώ χαρακτηρίζονται ως βασική επιρροή σχεδόν όλων των σύγχρονων Psych-Rock συγκροτημάτων, όπως οι Black Angels, Black Rebel Motorcycle Club, Allah-las, Dead Meadow, Wooden Shjips, Crystal Stilts, Black Lips, Night Beats, White Hills, Moon Duo, Follakzoid, Underground Youth, Wall Of Death, The Lucid Dream.

Παρακολουθήστε παρακάτω το εμβληματικό Video της νέας τραγουδάρας των Brian Jonestown Massacre.


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background