Ακούστε το νέο τραγούδι των Dead Meat: “A Prayer Couldn’t Hang Their Heads Lower”

Από Στις 29 Νοεμβρίου, 2020

Με τον τίτλο “Μια προσευχή δεν θα μπορούσε να κρεμάσει τα κεφάλια τους χαμηλότερα” κυκλοφόρησε η νέα προσωπική δουλειά του Ryan Mahan.

Πίσω από το όνομα Dead Meat κρύβεται ένας παλιός μας γνώριμος που δεν είναι άλλος από τον Ryan Mahan τον μπασίστα των Algiers. Ο Mahan είναι μέλος της περίφημης μπάντας από το 2012 όταν δημιουργήθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Πριν από δέκα περίπου μέρες και χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Dead Meat, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “The End of Their World is Coming!”.

Dead Meat – Ryan Mahan

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα βαθιά δάση της Νότιας Απαλάχιας και στους φλεγόμενους δρόμους της Ατλάντα του 2020. Χρονολογεί μία σειρά από τις τελευταίες εθιμοτυπικές τελετουργίες στο τραγικό και αποσυντεθειμένο πολιτικό πτώμα των ΗΠΑ και των αποικιών τους.

Διοχετεύει μια παράξενη και απόκοσμη μυθοπλασία, αντι-καπιταλιστική θεωρία και αποικιοκρατία σε μια διαφορετική μορφή αφήγησης φαντασμάτων, μιας κυρίως άφωνης, αντιφασιστικής, απόκρυφης μουσικής του σώματος στην υπηρεσία της πλανητικής απελευθέρωσης.

Εμπνέεται του από τα φασματικά ηλεκτρονικά Wendy Carlos και Caroline K, το τρομερό Boom Bap των Havoc / Prodigy και Geto Boys, τις πανκ μηχανές του Screamers και του Big Black, το μεταλλαγμένο Doom Dub του Scientist και Jah Shaka και τα Slivers του EBM, Techno, Soundtrack θορύβου και τρόμου.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Franklin James Fisher και Lee Tesche από το Αλγέρι και συνοδεύεται από μια συλλογή έργων τέχνης από την καλλιτέχνη Oksana Demidova από την Ουκρανία.

Αυτό που απεικονίζει είναι ένα μεγάλο μνημείο από μυστηριώδη γεγονότα, απελευθερωτικές ιδεολογίες, χιλιοειπωμένες υποσχέσεις και διαβολικές επιστροφές.


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background