Ακούστε το νέο τραγούδι των Pink Turns Blue “There Must Be So Much More” (video)

Από Στις 6 Απριλίου, 2021

Η θρυλική γερμανική μπάντα επιστρέφει με ολοκαίνουργιο Single με μία έκκληση: “Πρέπει να υπάρχουν πολλά περισσότερα”…

Οι αγαπημένοι Pink Turns Blue, μετά από πολλούς μήνες στο στούντιο και μακριά από συναυλίες εδώ και πολύ καιρό, παρουσιάζουν από το Βερολίνο το νέο τους μουσικό κομμάτι με τίτλο “There Must Be So Much More”.

Η μπάντα περιγράφει το τραγούδι ως “προειδοποίηση εφησυχασμού. Μια επείγουσα έκκληση να βελτιώσουμε τον εαυτό σας και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Πρέπει να υπάρχουν πολλά περισσότερα”. Είναι ένας μελαγχολικός θρήνος για την κατάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης, παραμένοντας πάντα αισιόδοξος, με έκκληση για την ανθρωπότητα να αποκαταστήσει την πίστη στον εαυτό της.

Pink Turns Blue

Διαχρονικός ήχος που εξισοροπεί μοναδικά ανάμεσα στους τόνους της κιθάρας και της μελωδίας με βάση το πιάνο και προκαλεί την εικόνα ανυπόμονων ματιών που κοιτάζουν έξω από ένα παράθυρο που κρύβεται από τη βροχή… περιμένοντας να περάσει η καταιγίδα.

Οι Pink Turns Blue δημιουργήθηκαν το 1985 και έγιναν μέρος της πρώτης γενιάς γοτθικού ροκ στη Γερμανία. Αρχικά ξεκίνησαν ως ένα ντουέτο αποτελούμενο από τους Thomas Elbern (φωνητικά, κιθάρα), Mic Jogwer (φωνητικά, μπάσο, πλήκτρα). Το συγκρότημα πήρε το όνομά του από ένα τραγούδι του Hüsker Dü και αρχικά προσανατολίστηκε με τους The Chameleons, Clan of Xymox και The Cure, πηγαίνοντας τον ήχο σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση.

Pink Turns Blue

Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, If Two Worlds Kiss. Ένα άλμπουμ σταθμό στη διαμόρφωση της λεγόμενης Dark Wave σκηνής, που συνδύασε την ορμή της Punk με τη γλυκόπικρη μελωδία και το συναισθηματισμό. Αντιμετωπίζοντας τον φόβο και την αβεβαιότητα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου κάτω από μια διαιρεμένη Γερμανία, το συγκρότημα λαχταρούσε μια πιο ρομαντική πλευρά. Κυκλοφόρησαν συνολικά έντεκα άλμπουμ με πιο πρόσφατο το 2016, The AERDT – Untold Stories (Orden Records).

Pink Turns Blue

Από το πρώτα τους χρόνια αλλά και από την παγκόσμια περιοδεία τους μεταξύ 2018-2020, οι Pink Turns Blue έχουν φανατικό κοινό στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία και την Ελλάδα που είχαμε τη χαρά να τους απολαύσουμε πριν δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά Live. Πέρυσι, το Single τους “Something Deep Inside” το ακούσαμε στο θρίλερ του Matthew Berkowitz “The Madness Inside Me”.


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background