Ακούστε το νέο τραγούδι των The Psychedelic Furs: No-One (video)

Από Στις 6 Μαΐου, 2020

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι των Βρετανών από το επερχόμενο άλμπουμ τους

Πριν από λίγες μέρες το συγκρότημα έδωσε στην κυκλοφορία το νέο τους Single με τίτλο No-One από το επερχόμενο άλμπουμ τους Made of Rain.

Πρόκειται για το πρώτο LP της μπάντας μετά από 29 χρόνια που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου στο Cooking Vinyl.

Το “No-One” είναι το τρίτο κατά σειρά Single μετά τα “Don’t Believe” και “You will be Mine”. Το Made of Rain σηματοδοτεί το πρώτο νέο άλμπουμ της μπάντας του New Wave ύστερα από 29 χρόνια, μετά το 1991 και το World Outside. Το LP είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας Covid-19.

“Λόγω της τρέχουσας κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι σε όλο τον κόσμο, και λόγω των τεχνικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να προγραμματίσουμε εκ νέου την κυκλοφορία του Made of Rain για τις 31 Ιουλίου. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που κυκλοφορήσαμε ένα νέο άλμπουμ και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο σε όλους. Με λίγη καθυστέρηση θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό”, δήλωσε το συγκρότημα.

The Psychedelic Furs

Οι The Psychedelic Furs ιδρύθηκαν στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 1977 από τον τραγουδιστή Richard Butler και τον αδελφό του Tim Butler στο μπάσο. Είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε από τη βρετανική Post Punk σκηνή και η μουσική τους πέρασε από διάφορες φάσεις μέσα από τους ήχους της Rock, του New Wave και του Hard Rock.

Who’s gonna wear your crown, no one
The queens of the underground or no one
The sirens will never sing
Just silence in everything
For no one at all

Ποιος θα φορέσει το στέμμα σου, κανένας
Οι βασίλισσες του υπόγειου ή κανένας
Οι σειρήνες δεν θα τραγουδήσουν ποτέ
Απλά σιωπή σε όλα
Για κανέναν


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background