Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης παίζουν ζωντανά τους Λύκους τους στο Ηρώδειο (video)

Από Στις 15 Ιουνίου, 2020

Φαίνεται σαν ψέμα, αλλά έστω και μέσω του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε Live αγαπημένα Project

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα παρουσιάσει φέτος ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα με 17 ελληνικές παραγωγές μουσικής, θεάτρου και όπερας.

Σε αυτές βρίσκουμε και την πρώτη Live παρουσίαση του δίσκου των Γιάννη Αγγελάκα και Νίκου Βελιώτη, “Λύκοι στη Χώρα των Θαυμάτων”, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Στις 30 & 31 Ιουλίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Μια διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά στο ρωμαϊκό ωδείο, με ερμηνείες εσωτερικές, αφαιρετικές και ονειρικές από δύο αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο τσελίστας Νίκος Βελιώτης εισβάλλουν ως “λύκοι” σε τραγούδια που αγάπησαν από την πρώτη τους εφηβεία μέχρι σήμερα.

Γιάννης Αγγελάκας & Νίκος Βελιώτης

Οι “Λύκοι”, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό στο Ηρώδειο, κάνουν μια μακρινή βόλτα σε τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων δεκαετιών, από τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον Θεοδωράκη, τον Ξαρχάκο και τον Άκη Πάνου μέχρι τους Lost Bodies, τον Θάνο Ανεστόπουλο και τον Παύλο Παυλίδη.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης, Μίμης Κωνσταντινίδης • Επιμέλεια φωτισμού: Νίκος Κεχαγιάς • Μουσικοί: Γιάννης Αγγελάκας – φωνή, Νίκος Βελιώτης – τσέλο, Φώτης Σιώτας – βιόλα, Σοφία Ευκλείδου – τσέλο, Ηλίας Μπαγλάνης – πλήκτρα, Λαμπρινή Γρηγοριάδου – φωνητικά • Παραγωγή: Novel Vox.


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background