Μιχάλης Πούγουνας στο Yellow Radio 101.7: “Η μουσική θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο” (AUDIO)

Από Στις 5 Ιουνίου, 2023

Στην εκπομπή “Τραγουδάμε Ανάποδα” του Υellow Radio FM 101.7 και στους Εύη Αλεξίου και Πέτρο Γαβριηλίδη μίλησε ο αυθεντικός, Ροκ εν ρολ καλλιτέχνης, Μιχάλης Πούγουνας.

O Μιχάλης Πούγουνας μετράει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στη Underground μουσική σκηνή και παραμένει γνήσιος, ρομαντικός, σεμνός, πιστός στις αξίες και στα όνειρα του. Αν και σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου υπερίσχυσε η μεγάλη του αγάπη για την μουσική.

Από το 1981 μέχρι και σήμερα εκφράζει τις μουσικές και κοινωνικές του ανησυχίες μέσα από τις μπάντες του, τους Flowers Of Romance, Nexus και New Zero God με μεγάλες συνεργασίες όπως ο Wayne Hussey των Dead or Alive, Sisters of Mercy και Mission, ο θρυλικός παραγωγός John Fryer και πολλοί άλλοι. Ακολουθούν μεγάλες επιτυχίες του όπως και η συνύπαρξη του με μεγάλα ονόματα όπως οι Sisters of Mercy, New Model Army, The Mission, The Legendary Pink Dots, Christian Death και Andi Sex Gang.

Η ανάγκη του για δημιουργία, για έκφραση μέσω της τέχνης δεν σταματάει όμως εδώ καθώς έχει κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023 το βιβλίο “Rock’n’Roll Rules,ok?”, το οποίο αποτελείται από 22 κείμενα σχετικά με την μουσική, ενώ έχουν προηγηθεί δύο μυθιστορήματα, το “Το Κλειδί της Εύας” και το “Μαύρο Χιόνι”.

Επίσης έχει βραβευτεί για την ταινία μικρού μήκους “Vlad o Δαίμων” στο Διεθνές φεστιβάλ κιν/φου της Πάτρας, ενώ έχει σκηνοθετήσει και μοντάρει δύο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Όταν η Καλλιθέα πήγαινε Cinema” με θέμα τις κινηματογραφικές αίθουσες της Καλλιθέας.

Και μέσα σε όλα αυτά ο Μιχάλης παραμένει κοινωνικά ευαισθητοποιημένος καθώς παραχωρεί έσοδα από τραγούδια του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες…

Αν συμπληρώσουμε την επιμέλεια και παρουσίαση Αγγλόφωνης εκπομπής σε Αμερικάνικο ραδιοφωνικό σταθμό και τα μουσικά Blοg που γράφει καταλαβαίνεται ότι δυόμιση ώρες συζήτησης δεν έφτασαν, οπότε έπεται συνέχεια…

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη:


Πείτε μας την άποψη σας
  1. positive adjectives   On   30 Ιουνίου, 2023 at 7:06 μμ

    You really make it seem really easy with your presentation but I find this matter to be
    actually one thing that I believe I would by no means understand.

    It seems too complicated and very broad for me. I am taking a look forward in your next submit, I will attempt to
    get the dangle of it!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background