Νέο άλμπουμ για τους θρυλικούς Clan Of Xymox: “Spider On The Wall”

Από Στις 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο άλμπουμ των Clan Of Xymox με τον σκοτεινό, παθιασμένο και απαράμιλλο ήχο τους

Η θρυλική μπάντα των Clan Of Xymox κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι το 13ο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο “Spider On The Wall” μέσω των Trisol και Metropolis Records. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια με το χαρακτηριστικό μείγμα Darkwave / Electro και Melancholic Rock.

Για άλλη μια φορά ο Frontman Ronny Moorings έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο κλασικό άλμπουμ Darkwave / Goth. Σκοτεινό και ταυτόχρονα οικείο εξερευνά αριστοτεχνικά τον σκούρο ηλεκτρο-γοτθικό ήχο που έχει κάνει το συγκρότημα αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Ακούγοντας ολόκληρο το δίσκο, βλέπουμε ότι έχουν καταφέρει να ακούγονται περισσότερο σαν τα πρώτα τους άλμπουμ, που κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του ’80, συγχωνεύοντας το παλιό και το νέο με εξαιρετικά εμπνευσμένο τρόπο.

Το σινγκλ “Lovers” κατείχε τη νούμερο 1 θέση για επτά εβδομάδες στα Deutsche Alternative Charts και το “All I Ever Know” βρίσκεται στη θέση νούμερο 2 μέχρι προσφάτως.

Νέο άλμπουμ για τους θρυλικούς Clan Of Xymox: “Spider On The Wall”

Δημιουργήθηκαν στο Άμστερνταμ το 1981 από τους Ronny Moorings, Anka Wolbert και Pieter Nooten και πολύ σύντομα η σκοτεινή ηλεκτρο-γοτθική προσέγγιση τους στη μουσική γίνεται σημείο αναφοράς. Από τα πρώτα τους χρόνια μέχρι και σήμερα η μουσική τους αλλάζει συνεχώς, ανανεώνεται, πάντα απαιτητική.

Οι Clan of Xymox είναι ένας από τους πρωτοπόρους της σκοτεινής και ευμετάβλητης ηλεκτρονικής μουσικής που αργότερα έγινε γνωστή ως Darkwave.

Clan of Xymox

Από τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος το μόνο που παραμένει ενεργό μέχρι σήμερα είναι ο Ronny Moorings ο οποίος συνεχίζει την πορεία των θρυλικών Xymox κάνοντας περιοδείες σ όλο τον κόσμο και γράφοντας καινούρια μουσική.

Πάμε να πάρουμε μία γεύση από το “Spider On The Wall” ακούγοντας το εκπληκτικό “Lovers”, ένα βάλσαμο για μελαγχολικές ψυχές…

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ακούσετε ολόκληρο το άλμπουμ “Spider On The Wall”.

https://clanofxymox.bandcamp.com/album/spider-on-the-wall


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background