Οι μουσικάρες του Yellow Radio στο δικό του κανάλι στο YouTube

Από Στις 24 Ιανουαρίου, 2020

Η προσπάθεια μας για νέες μουσικές εμπειρίες επεκτείνεται και μέσω του YouTube, στο Yellow Radio 2015

Στο Yellow κάνουμε τα πάντα καθημερινά ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους τομείς. Μετά την πρόσφατη ανανέωση στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου μας, yellowradio.gr αλλά και στη ροή του προγράμματος, ήρθε η σειρά να μπούμε και στα μουσικά κανάλια, στο YouTube. Παρ’όλο που η παρουσία μας ήταν υπαρκτή εδώ και αρκετό καιρό, το Yellow Radio 2015, άρχισε να δραστηριοποιείται και πάλι το τελευταίο τρίμηνο.

Με δεδομένη την αγάπη μας για τη μουσική, αυτή φυσικά θα είναι και το περιεχόμενο των αναρτήσεων μας καθώς επίσης και ότι άλλο θεωρούμε σημαντικό.

Είμαστε βέβαια το ραδιόφωνο των Αρειανών αλλά όπως γνωρίζετε επίσης αγαπάμε πολύ και τη Rock μουσική, την Underground, τη γνήσια, την ανεπιτήδευτη. Συνήθως αυτό το είδος δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ… Εμείς όμως είμαστε κατά αυτού του συστήματος και είμαστε ταγμένοι να το πολεμήσουμε…

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αυτή είναι και η φιλοσοφία του Yellow!!

Θα φιλοξενούμε λοιπόν μουσικές που υπάρχουν ήδη στις βραδινές Playlist του ραδιοφώνου αλλά και καινούριες. Μην περιμένετε να ακούσετε μπάντες γνωστές αλλά αντίθετα πολλές από αυτές είναι παντελώς άγνωστες, δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού, μουσικά κομμάτια σπάνια, εκτελέσεις που κάποιες παίζονται για πρώτη φορά σε Ελληνικό ραδιόφωνο. Δημιουργούς που αντιλαμβάνονται και νιώθουν το περιβάλλον και θέλουν να μας το μεταδώσουν με ειλικρίνεια μέσα από τους στίχους και τη μελωδία τους.

Σε όσους λοιπόν αρέσει αυτό το είδος μουσικής αλλά και σε όσους θα ήθελαν να το γνωρίσουν, θα χαιρόμασταν να γίνεται συνδρομητές στο κανάλι μας, στο Yellow Radio 2015!!

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και συνεχίζουμε!!!…

Μείνετε συντονισμένοι…


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background