Οι Editors σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 27 και 28 Μαρτίου

Από Στις 2 Μαρτίου, 2020

Για ακόμα μία χρονιά η χώρα μας θα φιλοξενήσει τους αγαπημένους και πολυ-ακουσμένους Editors σε δύο Live εμφανίσεις στο Principal Club της Θεσσαλονίκης στις 27 Μαρτίου και στο γήπεδο Tae Kwo Do στην Αθήνα στις 28.

Το γεμάτο μυστήριο Alternative Rock συγκρότημα σχηματίστηκε το 2002 στο Birmingham της Αγγλίας και θα μπορούσε αβίαστα να χαρακτηριστεί ως προάγγελος της αναβίωσης της Post-Punk μουσικής. Με επιρροές από Joy Division και R.E.M, η μπάντα μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 Studio Albums, προσφέροντας στο κοινό τραγούδια-σταθμούς όπως τα ”Sugar”, ”Papillon” και ”Munich”, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και κατακτώντας εξαιρετικές διακρίσεις στη Βρετανική μουσική σκηνή. Τον περασμένο χρόνο, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο Best-Off Album τους με τίτλο ”Black Gold” τον οποίο και θα παρουσιάσει ζωντανά στην επικείμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους.

Αναμένουμε και εμείς με ανυπομονησία να τους απολαύσουμε από κοντά, να ανατριχιάσουμε από την βαθιά και μυστηριώδη φωνή του Tom Smith και παρασυρθούμε από την ωμή και σκοτεινή μουσική των μοναδικών Editors.


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background