Οι Singapore Sling κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ: “Good Sick Fun”

Από Στις 6 Σεπτεμβρίου, 2020

Η μπάντα από την Ισλανδία κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου τον καινούριο της δίσκο με τίτλο “Good Sick Fun”

Οι Singapore Sling του Henrik Björnsson δίνουν στην κυκλοφορία το νέο τους άλμπουμ, στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω του Fuzz Club. Πρόκειται για το ενδέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος εμπνευσμένο από Goth Rock, Big Band Jazz πάνω από τις συνηθισμένες Fuzzed Out Rock’n’Roll επιρροές που χαρακτηρίζουν τα έργα του Henrik.

Μια δισκογραφική δουλειά που μπορεί να χαρακτηριστεί διεστραμμένα ηδονιστική χωρίς την παραμικρή ένσταση. Μία πρόσκληση “να χαίρεσαι να κάνεις λάθος” όπως επισημαίνει ο ίδιος ο Björnsson.

Singapore Sling

Μια γοητεία για το απόκρυφο, μια φιλοδοξία για τη δημιουργία τέχνης χωρίς μεσάζοντες, μια προτίμηση για το σκοτάδι, τον θόρυβο και τη ζοφερότητα. Αυτοί είναι οι Singapore Sling που δημιουργήθηκαν το 2000 στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, από τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό και κιθαρίστα Henrik Björnsson, με τη βοήθεια του φίλου του, κιθαρίστα Einar Kristór Kristjánsson. Το όνομα τους δεν προέρχεται από το γνωστό κοκτέιλ, όπως θα πίστευαν οι περισσότεροι, αλλά από την πειραματική ταινία της δεκαετίας του 1990 με τον ομώνυμο τίτλο σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαίδη.

Το 2002 ήταν η χρονιά που η μπάντα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο “The Curse Of Singapore Sling”.

Ο Henrik Björnsson έχει δηλώσει σε συνέντευξη του: “… Όταν κανείς δεν έκανε αυτό που ήθελα να ακούσω, αποφάσισα να το κάνω μόνος μου αντί να παραπονιέμαι… βλέποντας και ακούγοντας σκουπίδια αυτό με έκανε να θέλω να κάνω το αντίθετο…”

Συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ακούσετε το τραγούδι “Sickin Street” από τον επερχόμενο δίσκο της μπάντας!

https://fuzzclub.bandcamp.com/track/sickin-street


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background