Οι These Immortal Souls στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 15 Μαρτίου, 2022

Προκλητικός, σκοτεινός και ταυτόχρονα τόσο εύθραυστος, το εκρηκτικό παίξιμο της κιθάρας του Rowland S. Howard αναγνωρίζεται με την πρώτη γρατζουνιά πάνω στις παραμορφωμένες χορδές…

Η αστείρευτη ανάγκη του Rowland S. Howard για δημιουργία, η δίψα να εκφραστεί μέσα από τις ατμοσφαιρικές αφηγήσεις ματώνοντας τις χορδές της κιθάρας του, τον οδηγούν μετά τους The Birthday Party και τους Crime & The City Solution στην δημιουργία μιας νέας μπάντας, των These Immortal Souls.

Ο Rowland Stuart Howard γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1959 στη Μελβούρνη αλλά έφυγε νωρίς, στις 30 Δεκεμβρίου 2009. Σε ηλικία 16 ετών έγραψε το περίφημο “Shivers” ενώ ήταν στο συγκρότημα The Young Charlatans.

Rowland S. Howard

Οι These Immortal Souls δημιουργήθηκαν στο Βερολίνο το 1987 από τον Rowland, τον αδελφό του Harry Howard στο μπάσο, τον Epic Soundtracks (γνωστό και ως Kevin Godfrey) στα ντραμς και την Genevieve McGuckin στα πλήκτρα. Κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ “Get Lost (Don’t Lie)” το 1987 και “I’m Never Gonna Die Again” το 1992. Μετακόμισαν στην Αυστραλία το 1995 και μετά από κάποιες εμφανίσεις διαλύθηκαν στα μέσα του 1998.

Εύθραυστος και απόκοσμος έδινε την αίσθηση ότι δεν ήταν για πολύ γι’ αυτόν τον κόσμο. Η μουσική του στάθηκε μια τεράστια έμπνευση, ο ήχος του ήταν εκρηκτικός και συνάμα μεταξένιος σαν διοχέτευση ηλεκτρικής ενέργειας. Ωστόσο, όσο ριζοσπαστικός κι αν ήταν ο Rowland S. Howard δεν θα τον βρούμε ανάμεσα στους 100 καλύτερους κιθαρίστες του Rolling Stone.

Rowland S. Howard

Στο σημερινό Mixtape του Yellow ο Rowland S. Howard με τις ατμοσφαιρικές συγχορδίες και τα σπαρακτικά φωνητικά του μας προκαλεί να αισθανθούμε… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Rowland S. Howard

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 I Ate The Knife, 2.05:01 Up On The Roof, 3.09:45 You Can’t Unring A Bell, 4.15:46 Blood And Sand She Said, 5.20:03 Insomnicide, 6.22:35 Open Up And Bleed


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background