Στο Yellow Radio 92.8 έρχεται και η Eλληνική μουσική!!!

Από Στις 15 Οκτωβρίου, 2019

Το Yellow Radio 92.8 μπαίνει και στα μουσικά μονοπάτια της Eλληνικής μουσικής

Στο Yellow Radio κάνουμε τα πάντα καθημερινά ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους τομείς. Μετά την πρόσφατη ανανέωση στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου μας, yellowradio.gr, συνεχίζουμε και στη ροή του προγράμματος.

Το ραδιόφωνο των Αρειανών εκτός από το Σύλλογο αγαπάει πολύ και τη μουσική. Ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής που μας εκφράζει καθώς επίσης και πολλούς από τους ακροατές μας. Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες μουσικές προτιμήσεις θέλουμε να ικανοποιήσουμε και τους ακροατές μας που τους αρέσει η Eλληνική μουσική και μας το έχουν ζητήσει επανειλημμένα.

Εξάλλου το Yellow δημιουργήθηκε για τους Αρειανούς και επειδή είναι το αγαπημένο ραδιόφωνο των Αρειανών προσπαθεί διαρκώς να ανταποκρίνεται στην αγάπη σας!

Πλέον στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του ραδιοφώνου, δύο μέρες την εβδομάδα, τις ώρες που δεν έχουμε ζωντανές εκπομπές, θα ενταχθεί και Playlist από την έντεχνη και ροκ Eλληνική μουσική σκηνή. Την επιμέλεια έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κάκαλης, πολύ καλός φίλος του σταθμού, που έχει περάσει και από το Studio του Yellow. Στο Site μας, yellowradio.gr, έχει ενταχθεί και η ανάλογη θεματολογία στην ενότητα της μουσικής.

Όσον αφορά τους μουσικούς δημιουργούς που θα φιλοξενούμε στη συχνότητα μας, πρέπει να πούμε πώς δεν μας αρέσει να βάζουμε ετικέτες. Αλλά η φιλοσοφία και το ύφος μας είναι γνωστά, αυτό που μας εκφράζει είναι η αλήθεια, η γνησιότητα και το αυθεντικό. Σιχαινόμαστε το ψεύτικο, το πλαστικό και την υποκρισία…

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και συνεχίζουμε!!!…

Μείνετε συντονισμένοι…


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background