Το Τραγούδι της Εβδομάδας: Lady Death Mr Lie – “Up In The Sky” (Ψηλά στον Ουρανό)

Από Στις 26 Ιουνίου, 2021

Με φωνητικά που μπορούν να μας τρελάνουν, ήχο απλό και πεντακάθαρο μας στέλνουν κατευθείαν “Ψηλά στον Ουρανό”…

Το Τραγούδι της Εβδομάδας, που επιλέξαμε να ακούσουμε παρέα μαζί σας, είναι το “Up In The Sky” από τους Lady Death Mr Lie. Κυκλοφόρησε το 2012, ένα από τα ομορφότερα κομμάτια που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό και μας έχει ενθουσιάσει.

Ένα Underground συγκρότημα, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή των Αθηνών το 2010. Οι Lady Death Mr Lie είναι μια ελληνική εναλλακτική μπάντα που αποτελείται από ένα αγόρι κι ένα κορίτσι τους Yama Suki & P, δύο νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες, προβληματισμό, ερωτευμένοι με τη ροκ. Η διάθεση τους αυτή είναι έκδηλη στα τραγούδια που έχουν γράψει και κυκλοφορήσει, εκπληκτικά κομμάτια που θα ζήλευαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες του εξωτερικού.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες γι αυτούς και η μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι αυτή που δημοσιεύουμε.

Ας απολαύσουμε τους Lady Death Mr Lie κι ας αφεθούμε να μας οδηγήσουν… “ψηλά στον ουρανό” με τον δικό τους τρόπο…

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background