Το Τραγούδι της Εβδομάδας: Sailors & Swine – “Miner’s Bride” (Η Νύφη του Ανθρακωρύχου)

Από Στις 17 Απριλίου, 2021

Σκοτεινή, ψυχεδελική ατμόσφαιρα, βρώμικες κιθάρες που ταλαντεύονται ανάμεσα σε βαρύτονα φωνητικά και χτυπήματα ντραμς υφαίνοντας αιματηρές ιστορίες.

Ένα συγκρότημα που έσκασε σαν μετεωρίτης στην μουσική σκηνή της Μελβούρνης χαρίζοντας, σε αυτούς τους λίγους που είχαν την τύχη να το γνωρίσουν, απίστευτες ώρες έκστασης.

Το Τραγούδι της Εβδομάδας, που επιλέξαμε να ακούσουμε σήμερα παρέα μαζί σας, είναι το Miner’s Bride από τους Sailors & Swine. Κυκλοφόρησε το 2008 μέσα από το άλμπουμ All Hail The Drunken Liar, ένα μελαγχολικό, ποιητικό μουσικό κομμάτι που μας ξεσηκώνει κάθε φορά που το ακούμε.

Sailors & Swine

Οι Sailors & Swine δημιουργήθηκαν στην Μελβούρνη από μία ομάδα μουσικών οι οποίοι προϋπήρχαν σε μπάντες της μουσικής σκηνής της Αυστραλίας, τόσο διαφορετικές όπως Moscow Schoolboy, Bit By Bats, The Amazing Phillip Sisters και The Process. Οι Owen Eszeki (φωνητικά, κιθάρα), Nils Arnold (κιθάρα), Billy McCabe (φωνητικά, μπάσο) και Vijay Singh (ντραμς) αφήνουν πίσω τους τα μουσικά σχήματα στα οποία συμμετείχαν και κάνουν μία καινούρια αρχή τον Ιούνιο του 2007 που φέρει το όνομα Sailors & Swine.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 11-9-1024x576.jpg
Sailors & Swine

Γεμάτοι ενέργεια παίζουν χωρίς προσποίηση σκοτεινά μπλουζ με ροκ εκρήξεις, ένας συνδυασμός της ροκιάς και της τρέλας των πρώτων χρόνων του Nick Cave με την ευαισθησία και τη μελαγχολία του Townes Van Zandt.

Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ τους με τίτλο All Hail The Drunken Liar τραβώντας την προσοχή καλλιτεχνών όπως των Rowland S Howard, Spencer P Jones, Brian Hooper, Rocket Science, 6fthick, Bakelite Age.

Sailors & Swine

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background