Το Τραγούδι της Εβδομάδας: The Black Delta Movement – “Deceit” (Απάτη)

Από Στις 13 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Yellow Radio επιστρέφει στα ερτζιανά μέσα από μια νέα συχνότητα, από την συχνότητα των 101.7 FM! Επιστρέφει δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά! Το στοίχημα ζωής γίνεται πράξη!

Μετά από δέκα περίπου εβδομάδες το αγαπημένο ραδιόφωνο των Αρειανών βγαίνει ξανά στον… αέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου! Επιστρέφει στα ερτζιανά μέσα από την καινούρια του συχνότητα των 101.7 FM, πιο δυνατό, ανεξάρτητο, με μεγάλη αίσθηση συγκίνησης αλλά ευθύνης και συνέπειας απέναντι σε όλους εσάς. Σε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας όλους αυτούς τους μήνες και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Πριν από λίγες μέρες υποδεχτήκαμε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Yellow το μικρό του αδελφάκι… το Tivoli Radio, το αιρετικό και μουσικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, είναι ON AIR…!!!

Η ανάγκη μας να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη μας αγάπη για τη μουσική, δημιούργησε το Tivoli Radio! Ένα όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα και το Tivoli Radio κάνει τα πρώτα του βήματα με κεντρική φιλοσοφία: “πάτησε φρένο, απόλαυσε την ζωή”…

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!!  https://tivoliradio.gr/

The Black Delta Movement

Το Τραγούδι της Εβδομάδας, που επιλέξαμε να ακούσουμε σήμερα, είναι το Deceit από τους The Black Delta Movement. Κυκλοφόρησε το 2018 μέσα από το άλμπουμ Preservation και μιλάει για την απάτη. Ένα μουσικό κομμάτι που αγαπάμε πολύ και το ακούτε μέσα από τις Playlist του Yellow και του Tivoli.

Το να παρακολουθήσει κανείς μια συναυλία των Black Delta Movement είναι λιγότερο μια παράσταση και περισσότερο μια πνευματική υπόθεση, η ατμόσφαιρα είναι επιφορτισμένη με τέτοια ένταση, δεν ζητάνε απλά να τους προσέξεις αλλά το απαιτούν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο εκτός από το να πέσεις στα πόδια τους και να υποκλιθείς…

The Black Delta Movement

Οι The Black Delta Movement δημιουργήθηκαν το 2010 από τους Matt Burr και Dom Abbott στη Μεγάλη Βρετανία. Με ψυχεδελικό Garage ήχο και πολλές διαφορετικές επιρροές που κυμαίνονται από τους The Brian Jonestown Massacre, Black Rebel Motorcycle Club, Paul Weller, The Small Faces και The Black Keys, μεταξύ άλλων, έχουν προκαλέσει αίσθηση από τις πρώτες τους εμφανίσεις.

Ο ήχος τους μας μεταφέρει πίσω στα πρώτα χρόνια των Stooges, MC5 και Sonics και έχει παρομοιαστεί με τους Black Rebel Motorcycle Club ή μια πιο ψυχεδελική έκδοση του Drenge.

The Black Delta Movement

Η πρώτη τους εμφάνιση στο Hull’s Freedom Festival το 2010 ήταν εντυπωσιακή όπως και κάθε Live τους εμφάνιση εντός και εκτός συνόρων όπως σε Ιρλανδία, Ρωσία, Ελβετία, Ιταλία και Γαλλία.

Έχουν συνυπάρξει στη σκηνή μαζί με τους The Jesus & Mary Chain, The Stranglers, Temples, Drenge, The View, Shaun Ryder, Twin Atlantic, The Bohicas, Jefferson Starship, Steve Cradock, The Temperance Movement.

The Black Delta Movement

Η μπάντα αποτελείται από τους Matthew Burr (κιθάρα, φωνητικά), Dominic Abbott (κιθάρα, φωνητικά) και Liam Kerman (μπάσο).

Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε αρκετό καιρό αργότερα, το 2018 με τον τίτλο Preservation.

Πάμε να ακούσουμε την κομματάρα των Black Delta Movement που είναι κάθε τι άλλο παρά… “απάτη” (deceit)…

Καλή σας ακρόαση!


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background