Όταν η ψυχή γίνεται μουσική… ή με μία λέξη, Wovenhand (video)

Από Στις 21 Αυγούστου, 2020

Οι Wovenhand καταθέτουν την ψυχή τους σε μοναδικό Live στο YouTube

Όσο και να προσπαθήσουμε υπάρχουν φορές που οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουμε τα συναισθήματα που μας βγάζουν κάποια συγκεκριμένα μουσικά κομμάτια. Εξάλλου κάποια πράγματα απλά τα νιώθουμε τόσο έντονα που όλες οι λέξεις στέκονται φτωχές μπροστά τους. Ανάμεσα σ αυτά είναι κι αυτό το Live από τους Wovenhand που τις τελευταίες μέρες δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.

Μέσα από το κανάλι του YouTube δείτε ένα μοναδικό Live των Wovenhand σε εξαιρετικό ήχο και εικόνα. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2005 κατά τη διάρκεια του Crossroads Festival στη Βόννη.

Wovenhand

Οι Wovenhand δημιουργήθηκαν στο Ντένβερ του Κολοράντο από τον David Eugene Edwards το 2001 ύστερα από τη διάλυση των 16 Horsepower, της προηγούμενης μπάντας του. Η μουσική τους περιλαμβάνει στοιχεία από Southern Gothic Music, Folk, Gospel, Rock And Roll, Industrial, Alternative Country, ανάμεσα σε άλλα είδη μουσικής. Έχουν επηρεαστεί από την έντονη πίστη του Edwards στον χριστιανισμό. Σήμερα οι Wovenhand αποτελούνται από τους David Eugene Edwards, Ordy Garrison, Charles Edward French και Neil Keener.

David Eugene Edwards – Wovenhand

Το 2002 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ “Wovenhand”, το 2003 έκανε την εμφάνισή του ο δίσκος “Blush Music”, ενώ το 2004 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Consider the birds”. Το άλμπουμ “The Laughing Stalk”, που κυκλοφόρησε το 2012, χαρακτηρίστηκε ως “η πιο βαριά ενσάρκωση” που υπήρξε ποτέ από το συγκρότημα.

Αφήστε την ψυχή σας ελεύθερη να νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα που προκαλούν οι στίχοι και οι μελωδίες του David Eugene Edwards και της παρέας του, αφήστε την ελεύθερη να πετάξει…

Ετικέτες

Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background