Το ραδιόφωνο μας

Καλώς ήρθατε στο “Tivoli Radio”

Αγάπη για την μουσική, συνεχής δίψα για να ανακαλύψουμε νέες, φρέσκιες προτάσεις, αλλά και αναγνώριση κάθε μπάντας ή καλλιτέχνη που δίνει την ψυχή του για να δημιουργήσει είναι τα κοινά στοιχεία που «γέννησαν» το Tivoli Radio…

Η μουσική είναι πράγματι μια τέχνη. Ή καλύτερα ένα συνεχές ταξίδι, μια μοναδική περιπέτεια που μας γεμίζει, μας προκαλεί, μας εμπνέει. Πρέπει ακόμη να είναι σε θέση να εμπνέει τους άλλους και να μοιράζεται μαζί τους την αγάπη για τη μουσική.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι radio_00001-1024x576.jpg
“Tivoli Radio”

Όλα αυτά στριφογύριζαν στο μυαλό και την καρδιά των συντελεστών του ραδιοφώνου, μέχρι την απόφαση να τα μοιραστούμε μαζί με τους ακροατές.

Χιλιάδες τραγούδια, δημιουργίες, καλλιτεχνικές ευαισθησίες θα είναι η συντροφιά μας. Μπάντες που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό, αλλά έχουν το «κλειδί» να ξεκλειδώσουν μουσικά αμέτρητα συναισθήματα. Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που «συστήνονται» στους λάτρεις της καλής μουσικής με την προσωπική τους σφραγίδα.

Παράλληλα, πέρα από την μουσική, στόχος του Tivoli Radio είναι να δώσει βήμα και τροφή για σκέψεις, συζητήσεις, τριβές που θα γεννήσουν προτάσεις, ιδέες, απόψεις πέρα από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα, ανασύροντας μνήμες από το παλιό καλό ραδιόφωνο που όλοι αγαπήσαμε…

Το ταξίδι ξεκίνησε…

“Tivoli Radio”

Το “Tivoli Radio” γεννήθηκε στα δύσκολα (εποχή κορωνοϊού) και είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα, ένα μοναδικό στο είδος του ραδιόφωνο που κατάφερε να συνδυάσει τον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα, με την συμμετοχή και την αξιοπιστία επαγγελματιών δημοσιογράφων, εκ των κορυφαίων και πιο αναγνωρίσιμων στον χώρο της μουσικής.

Το Tivoli Radio είναι ένα μοναδικό στο είδος του Web Radio, αφού η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα αφού διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων Yellow Radio.

Και εγένετο… TIVOLI RADIO.

Εθελοντικά, Ανιδιοτελώς, Συμμετοχικά.-Τώρα παίζει

Title

Artist

Background