Το Τραγούδι της Εβδομάδας: The Visitors – “Miss You Too Much” (Μου λείπεις πάρα πολύ)

Από Στις 30 Μαΐου, 2020

“Το λεπτό που σταματάμε να το αισθανόμαστε ή δεν είμαστε πλέον σε θέση να το κάνουμε αυτό, είναι η μέρα που τα παρατάω και δεν λέω τίποτε άλλο. Αυτό λοιπόν μπορείτε να περιμένετε. Κάτι πραγματικό. Κάτι από την καρδιά κι από τα σωθικά και όχι από τον εγκέφαλο”, Deniz Tek

Μόνο όταν μπορούμε να αισθανθούμε αληθινά με την καρδιά κι όχι με το μυαλό μας, όταν παθιαστούμε πραγματικά με όλα όσα αγαπάμε κι έχουν για μας αξία, όταν είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματα μας απέναντι στον εαυτό μας κι απέναντι στους άλλους, τότε νιώθουμε ζωντανοί, πετάμε!

Σε όλους εσάς λοιπόν που παθιάζεστε με την ομαδάρα μας, με τη μουσική που αγαπάμε, με έναν έρωτα, με μια ιδέα, με έναν σκοπό, είναι αφιερωμένο το σημερινό τραγούδι των Visitors.

The Visitors

Το Τραγούδι της Εβδομάδας, που επιλέξαμε να ακούσουμε παρέα μαζί σας, είναι το “Miss You Too Much” (Μου λείπεις πάρα πολύ) των The Visitors. Κυκλοφόρησε το 1983 μέσα από το άλμπουμ The Visitors. Ένα μουσικό κομμάτι που ακούμε ξανά και ξανά σε επανάληψη και φυσικά δεν λείπει από τις Playlist του Yellow.

Οι The Visitors δημιουργήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1978 μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος των Radio Birdman. Ο Deniz Tek, ένας μετανάστης αμερικανοτουρκικής καταγωγής από το Aν Άρμπορ του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Mark Sisto, μετά τη διάλυση της μπάντας αποφασίζουν να προχωρήσουν και να πάνε παρακάτω με τη δημιουργία ενός νέου σχήματος. Έχοντας έντονη την επιθυμία να συνεχίζει να παίζει μουσική και αφού απείχε για έξι μήνες, δίνει σάρκα και οστά στους νεοσύστατους Visitors που απαρτίζονται από τους Deniz Tek στην κιθάρα, Mark Sisto στα φωνητικά, Ron Keeley στα ντραμς, Pip Hoyle στα πληκτρολόγια και Steve Harris στο μπάσο.

The Visitors

Η μουσική τους ήταν σκληρή και βαριά, διατηρώντας παράλληλα μια μελωδική αίσθηση ασυνήθιστη σε εκείνες τις αμέσως μετά – πανκ μέρες και πάνω απ΄όλα αληθινή. Με επιρροές από Stooges και MC5 ο ήχος τους μοιάζει περισσότερο με τις πρώτες μέρες των Radio Birdman.

Κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ Phantom EP (1980), The Visitors LP (1983), Visitation ’79 LP (1994) σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στις Live εμφανίσεις τους.

The Visitors

“Μπορούν να περιμένουν και μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Θα παίξουμε σαν την τελευταία παράσταση της ζωής μας, σαν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτήν και θα φέρουμε πάθος στη μουσική. Το λεπτό που σταματάμε να το αισθανόμαστε ή δεν είμαστε πλέον σε θέση να το κάνουμε αυτό, είναι η μέρα που τα παρατάω και δεν λέω τίποτε άλλο. Αυτό λοιπόν μπορείτε να περιμένετε. Κάτι πραγματικό. Κάτι από την καρδιά κι από τα σωθικά και όχι από τον εγκέφαλο. Μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψετε στο σπίτι με τα αυτιά σας να κουδουνίζουν και να είστε τόσο εξαντλημένοι όσο εμείς και να αισθάνεστε ότι το Rock N Roll είναι ακόμα ζωντανό”, Deniz Tek.

Φέρτε στο μυαλό ποιος σας λείπει πάρα πολύ και καλή ακρόαση!!!…


Πείτε μας την άποψη σας
  1. ร้านพวงหรีดวัดธรรมมงคล   On   17 Σεπτεμβρίου, 2025 at 8:07 μμ

    ชอบแนวคิดที่แชร์ไว้ในบทความนี้ครับ ถ้าใครกำลังมองหาร้านจัดดอกไม้งานศพ
    ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี
    ๆ ครับ

    Review my web-site; ร้านพวงหรีดวัดธรรมมงคล

  2. จัดดอกไม้งานขาว ดํา ใกล้ฉัน   On   17 Σεπτεμβρίου, 2025 at 10:26 μμ

    บทความนี้ให้ข้อมูลมีประโยชน์มากครับ ถ้าใครกำลังมองหาผู้ให้บริการตกแต่งงานศพ ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี
    ๆ ครับ

    Also visit my webpage … จัดดอกไม้งานขาว ดํา ใกล้ฉัน

  3. พวงหรีด วัดศรีเอี่ยม   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 3:01 πμ

    ขอบคุณสำหรับบทความดี ๆ ครับ ถ้าใครกำลังมองหาบริการจัดดอกไม้งานศพ ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    my page: พวงหรีด วัดศรีเอี่ยม

  4. Aorest   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 5:21 πμ

    ขอบคุณสำหรับบทความดี ๆ ครับ ถ้าใครกำลังมองหาผู้ให้บริการตกแต่งงานศพ
    ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี
    ๆ ครับ

    My web site Aorest

  5. Olivia   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 7:03 πμ

    ขอบคุณสำหรับบทความดี ๆ
    ครับ ถ้าใครกำลังมองหาบริการจัดดอกไม้งานศพ
    ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    Also visit my web-site Olivia

  6. Kevin   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 7:12 πμ

    ชอบแนวคิดที่แชร์ไว้ในบทความนี้ครับ ถ้าใครกำลังมองหาผู้ให้บริการตกแต่งงานศพ
    ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    Also visit my page Kevin

  7. สั่งพวงหรีดผ้าขาวม้า   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 10:11 πμ

    บทความนี้ให้ข้อมูลมีประโยชน์มากครับ ถ้าใครกำลังมองหาบริการจัดดอกไม้งานศพ ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    My web site … สั่งพวงหรีดผ้าขาวม้า

  8. รับจัดดอกไม้หน้าศพ   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 1:11 μμ

    บทความนี้ให้ข้อมูลมีประโยชน์มากครับ
    ถ้าใครกำลังมองหาร้านจัดดอกไม้งานศพ ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    Here is my webpage … รับจัดดอกไม้หน้าศพ

  9. Gene   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 6:30 μμ

    บทความนี้ให้ข้อมูลมีประโยชน์มากครับ ถ้าใครกำลังมองหาร้านจัดดอกไม้งานศพ ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    My site – Gene

  10. รับจัดดอกไม้หน้าเมรุ   On   18 Σεπτεμβρίου, 2025 at 9:00 μμ

    ขอบคุณสำหรับบทความดี
    ๆ ครับ ถ้าใครกำลังมองหาร้านจัดดอกไม้งานศพ ผมแนะนำลองดูร้านที่มีผลงานจริงและรีวิวดี ๆ ครับ

    my blog post – รับจัดดอกไม้หน้าเมรุ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background