“Έφυγε” από τη ζωή ο ντράμερ των Dead Kennedys D.H. Peligro (Darren Henley)

Από Στις 29 Οκτωβρίου, 2022

Ο ντράμερ των Dead Kennedys D.H. Peligro (Darren Henley) πέθανε χθες, 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με μία λιτή ανακοίνωση στη σελίδα των Dead Kennedys στο Facebook, ο ντράμερ της θρυλικής μπάντας, ο D.H. Peligro (Darren Henley) πέθανε χθες 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

“Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν ότι πέθανε από τραύμα στο κεφάλι που προκλήθηκε από τυχαία πτώση. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και τα λόγια παρηγοριάς σας.”

Ο Peligro έγινε μέλος των Dead Kennedys τον Φεβρουάριο του 1981, αντικαθιστώντας τον αρχικό ντράμερ, Ted , και έκανε το ηχογραφημένο ντεμπούτο του με το γκρουπ στο EP In God We Trust, Inc. που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Συνέχισε να ηχογραφεί τα στούντιο άλμπουμ Plastic Surgery Disasters , Frankenchrist και Bedtime for Democracy, καθώς και τη συλλογή Give Me Convenience. Οι Dead Kennedys διαλύθηκαν τον Δεκέμβριο του 1986 έως το 2001 που επανενώθηκαν με τον Peligro χωρίς όμως τον Jello Biafra.

Ετικέτες

Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background