Οι Τhe Holy Spirit of Nothing στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 19 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα στον κόσμο των φώτων και της λάμψης τα παιδιά αυτά έχουν επιλέξει να επικοινωνούν μόνο με τη μουσική τους.

Οι Τhe Holy Spirit of Nothing (Το Άγιο Πνεύμα του Τίποτα) είναι μια μπάντα νέων δημιουργών από την Αυστρία που όσο κι αν τους ψάξουμε στο διαδίκτυο οι πληροφορίες που υπάρχουν γι αυτούς είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Δεν επιθυμούν να μοιραστούν τίποτε άλλο μαζί μας εκτός από την μουσική τους.

Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία εκτός από αυτά που θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα. Κι αυτό που θεωρούν σημαντικό είναι να μοιραστούν τις σκέψεις, τις ανησυχίες τους, να αφήσουν τη μουσική τους να μιλήσει για όλα αυτά που αισθάνονται.

Τα τραγούδια τους μιλάνε για το φως και τη σκιά, την ελπίδα και την απώλεια, την υπερβολή και την απόγνωση.

Τhe Holy Spirit of Nothing

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Johannes Klocker (φωνητικά / κιθάρα / μπάσο), Daniel Ohr-Renn (μπάσο / κιθάρα / φωνητικά), Jurgen Hutle (κιθάρα), Simon Moosbrugger (κιθάρα), Matthias Hagspie (τύμπανα), Christian Huber (Synth / κρουστά). Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ το Sermons (2018) και το Μellaux 2019.

Στο σημερινό Mixtape του Yellow θα ακούσουμε ψυχεδελικές μελωδίες να μιλάνε αφηγούνται πραγματικές ιστορίες γεμάτες ρεαλισμό και αλήθειες… τα τραγούδια που επιλέξαμε να ακούσουμε είναι σε τυχαία σειρά!

Αυτές οι μπάντες μας ενθουσιάζουν, αυτές τις μουσικάρες αγαπάμε! Αυτό το “τίποτα” των παιδιών αυτών είναι για μας το ΠΑΝ!!!…

Τhe Holy Spirit of Nothing

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Oh Lord, 2.04:38 Control, 3.10:08 Vain, 4.13:19 Make Beleive, 5.17:40 Comatose, 6.21:49 Head Drone, 7.28:21 VAL


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background