Οι Sonic Youth ανοίγουν τα αρχεία τους και προσφέρουν πλούσια δώρα για όσους Μένουνε Σπίτι

Από Στις 1 Απριλίου, 2020

Προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο υλικό από 12 συνολικά συναυλίες, μεταξύ 1983 και 2011

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια απ’ όταν διαλύθηκαν οι Sonic Youth (2011) και ήδη είναι πολλοί οι παλιοί Fans που ελπίζουν ότι ίσως θα μπορέσει να συμβεί τελικά ένα Reunion. Τους είδαμε να εκφράζουν τέτοιες ελπίδες και στην Ελλάδα, μέσω των Social Media αντιδράσεων, στο περσινό σόλο άλμπουμ της Kim Gordon No Home Record.

Πάντως οι Sonic Youth σίγουρα δεν ξεχνάνε ούτε εκείνοι τους Fans τους. Απαντώντας λοιπόν στην καραντίνα και στα μέτρα που λαμβάνονται σε παγκόσμια πια κλίμακα εξαιτίας του κορονοϊού, ανοίγουν τα αρχεία τους και προσφέρουν πλούσια δώρα για όσους Μένουνε Σπίτι.

Kim Gordon

Στη σελίδα τους στο Bandcamp, έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό από 12 συνολικά συναυλίες τους, μεταξύ των οποίων είναι και η τελευταία της καριέρας τους στο Williamsburg Waterfront του Μπρούκλιν το 2011.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, φαίνεται να βρίσκεται σε ιστορικά Live στιγμιότυπα από το 1988 (στο δοξασμένο CBGB’s της Νέας Υόρκης), το 1993 (στο The Warfield του Σαν Φρανσίσκο) και το 2007 (Γλασκώβη, περιοδεία για το Daydream Nation).


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.Τώρα παίζει

Title

Artist

Background