Οι Sun Kil Moon στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 23 Απριλίου, 2021

Σιχαίνονται τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες σχέσεις, προτιμούν να εκφράζονται μόνο μέσα από τις γλυκόπικρες μελωδίες τους.

Κύριο χαρακτηριστικό του εκτός από τις μοναδικά Acapella ερμηνείες, η αποστροφή του να μιλάει για τον εαυτό του και για τη μουσική του. Αν κάτι αντιπαθεί ο Mark Kozelek είναι να μιλάει αντί να τραγουδάει, γι’ αυτό εξάλλου και οι σπάνιες συνεντεύξεις του οι οποίες γίνονται μέσω μέιλ.

Οι Sun Kil Moon δημιουργήθηκαν το 2002 στο Σαν Φρανσίσκο από την ψυχή του συγκροτήματος τον τραγουδιστή – τραγουδοποιό Mark Kozelek. Ο Kozelek γοητευμένος από το άθλημα της πυγμαχίας εμπνεύστηκε το όνομα της μπάντας από αυτό του μπόξερ Moon Sung-kil.

Mark Kozelek – Sun Kil Moon

Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της Indie Folk σκηνής χαρίζοντας στο κοινό του εύθραυστες μελωδίες και μια γλυκόπικρη αίσθηση τυφλής αφοσίωσης, είναι ο τύπος που βγάζει την καρδιά του για να τη χαρίσει απλόχερα στο κοινό του.

Έχεις την αίσθηση πως χωρίς την κιθάρα του μένει γυμνός, ανήμπορος να εκφραστεί ουσιαστικά με λέξεις αντί για νότες. Με τις νότες αισθάνεται ασφαλής, και ισχυρός: “Δεν αισθάνομαι ότι εκτίθεμαι συναισθηματικά μέσω των τραγουδιών μου, έχω κάνει πολλούς σπουδαίους φίλους χάρη στη μουσική μου, όλα έχουν υπάρξει μια πολύ θετική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου, για αυτό το χάρισμα που έχω”.

Sun Kil Moon

Ότι έχει να κάνει με τη μουσική βιομηχανία τον αφήνει παγερά αδιάφορο, συνεντεύξεις, δημόσιες σχέσεις, τεχνικές προώθησης του συστήματος. Ακόμα και πάνω στη σκηνή όταν προσπαθεί να επικοινωνήσει ή να αστειευτεί με το κοινό, η αμηχανία του είναι έκδηλη.

Ένας δημιουργός που παραμένει πιστός στις αξίες και στα πιστεύω του, δεν συμβιβάζει την τέχνη του, όποιο και να είναι το τίμημα.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ Ghosts Of The Great Highway το 2003, ακολούθησαν εκτός από στούντιο άλμπουμ, Soundtracks για ταινίες και σειρές στην τηλεόραση.

Mark Kozelek – Sun Kil Moon

Στο σημερινό Mixtape του Yellow θα ακούσουμε μέσα από τις μελαγχολικές μελωδίες των Sun Kil Moon το πως βλέπουν τη ζωή… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Mark Kozelek – Sun Kil Moon

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 With A Short Of Grace I Walked To The Bathroom To Cry, 2.09:49 Convenient Parking, 3.11:45 Bastille Day, 4.17:23 Carry Me Ohaio, 5.23:44 Philadelphia Cop, 6.34:31 Little Rascals, 7.42:20 Copenhagen, 8.52:25 This Is Not Possible, 9.1:01:38 Birds Of Films, 10.1:10:44 Window Sash Weights


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background