Ο θρυλικός Steve Wynn εμφανίζεται στην Αθήνα, μαζί του οι Dustbowl! (video)

Από Στις 12 Απριλίου, 2022

Ο Steve Wynn επιστρέφει στο Gazarte, στην Αθήνα, για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Στο Stage του Gazarte θα ζήσουμε ξανά “Μέρες Κρασιών και Ρόδων”… Θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε, την Παρασκευή 15 Απριλίου, τον αγαπημένο Steve Wynn των Dream Syndicate. Θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, για ακόμη μία φορά, τη μουσική που λατρεύει παίζοντας με τον δικό του πάντα τρόπο.

Ασυμβίβαστος, δημιούργησε τους The Dream Syndicate το 1981 για να παίζει τη μουσική που ήθελε να ακούει!

Steve Wynn

Αδιαφορώντας για το αν θα γίνει αρεστός και απέχοντας κατά πολύ από το Mainstream της εποχής αγαπήθηκε από το κοινό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα τραγούδια του δεν έμοιαζαν με κανένα άλλο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Επηρεασμένος από τους The Gun Club, Velvet Underground, Τhe Fall, Neu, Τhe Stooges, Big Star, The Modern Lovers, δεν σταματά να γράφει μουσική μέχρι και σήμερα, με γνώμονα πάντα το συναίσθημα.

Dustbowl

Την συναυλία ανοίγουν οι “δικοί” μας, το Underground συγκρότημα των Dustbowl! Η αγάπη τους για την ψυχεδελική Country των 60s και τον σύγχρονο “Americana” ήχο έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο στα έργα και στην εικόνα τους, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουν εμφανιστεί με τους Dream Syndicate και Mark Lanegan κατά τη διάρκεια παραστάσεων στη χώρα μας.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Πάνος Μπίρμπας (φωνητικά, κιθάρα), Νίκος Φυσάκης (κιθάρα), John “Hardy” Houstoulakis (Pedal Steel), Mike Dremetsikas (κιθάρα, φωνητικά), Λυδία Γραμματικού (μπάσο, φωνητικά), Διονύσης Στεφανόπουλος (τύμπανα).

Εισιτήρια
www.viva.gr/tickets/venues/gazarte


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.Τώρα παίζει

Title

Artist

Background