Το Τραγούδι της Εβδομάδας: Karma Voyage – “Untold Desires” (Ανείπωτες Επιθυμίες)

Από Στις 25 Δεκεμβρίου, 2021

Η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’60 αναμιγνύεται με στοιχεία New Wave από τη δεκαετία του ’80 για να δημιουργήσει ένα μικρό μαργαριτάρι.

Το Τραγούδι της Εβδομάδας, που επιλέξαμε να ακούσουμε σήμερα μαζί σας, είναι το “Untold Desires” από τους Karma Voyage. Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021 μέσα από το άλμπουμ Karma Voyage, μια υπέροχη μελωδία που δεν χορταίνουμε να ακούμε ξανά και ξανά…

Karma Voyage

Οι Karma Voyage δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2019 στη Βενετία, αρχικά από τους Luca Castellaro και Giuseppe Brunetti. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από μια μίξη ατμοσφαιρικών 60’s με στοιχεία Darkwave της δεκαετίας του ’80, χαμηλά ανδρικά φωνητικά και διαφορετικούς τύπους Synths.

Μετά από μήνες πειραματισμού κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ Karma Voyage τον Οκτώβριο του 2021, ένα έργο με ισχυρές ψυχεδελικές επιρροές.

Karma Voyage

Μία παρέα νέων παιδιών που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους, ταλαντούχοι και κυρίως με ψυχή, μεταφέρουν με τη μουσική τους όλα αυτά που τους αντιπροσωπεύουν και ταυτόχρονα τους προβληματίζουν.

Παίρνουν ήχους από το παρελθόν, από αγαπημένες μπάντες που τους έχουν εμπνεύσει, όπως οι Velvet Underground, και με σεβασμό προσθέτουν το δικό τους ήχο εναρμονισμένο με τις ανησυχίες του σήμερα.

Karma Voyage

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.Τώρα παίζει

Title

Artist

Background