Στο SoundCloud ο τεράστιος Nick Waterhouse

Εύη Αλεξίου January 3, 2017

1.00:00 Black Glass, 2.03:30 High Tiding, 3.06:20 I Fell An Urge Coming, 4.09:48 Is That Clear, 5.12:11 It No.3, 6.15:17 Man Leaves Town, 7.18:22 Song For Winners, 8.21:26 This Is A Game, 9.24:24 Trouble

Ο Nick Waterhouse έχει καταφέρει να μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι στα 50s και 60s, στην εποχή που ξεκίνησαν όλα.

Ο 33χρονος αγαπημένος μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και ερμηνευτής από την Καλιφόρνια μας φέρνει  τη δική του Cool μίξη από Rhythm & Blues/Rock ‘N’ Roll/Soul-Pop και Jazz-Pop σε συνδυασμό με την απαράμιλλη Vintage αισθητική που χαρακτηρίζει τα πάντα στη μουσική και την εμφάνισή του.

Nick Waterhouse

Η μουσική του είναι η βαθιά αντανάκλαση του πολιτιστικού και συναισθηματικού περιβάλλοντος που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα. Πάθη και επιρροές, αγάπη και θυμός, με παραγωγό τον περιζήτητο Paul Butler (συνεργάτης, μεταξύ άλλων, του Michael Kiwanuka) και εξαιρετικούς μουσικούς όπως ο Ricky Washington, πατέρας του διάσημου Kamasi Washington.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Nick μικρός είχε τους δικούς του μουσικούς ήρωες αλλά τελικά κατάφερε να μην μοιάζει –ολοκληρωτικά– σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό του. Ισορροπεί σε μια νοσταλγική διαχρονικότητα μαζί ένα άμεσο συναίσθημα χαράς και ευδαιμονίας. Ταυτόχρονα, θυμίζει τον αξέχαστο Buddy Holly, όχι μόνο φυσιογνωμικά αλλά, κυρίως, στην ικανότητα να μεταφέρουν ένα βαθύ ανθρώπινο συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή η μουσική είναι παιχνιδιάρικη και ανεβαστική.

Nick Waterhouse

Σαν να ξαναζείς την εφηβεία σου, ξανά και ξανά.

Ακαταμάχητος και τελειομανής, ο Nick και η φοβερή μπάντα του έχουν ήδη τελειοποιήσει, μέσα από αμέτρητα Live, τον ήχο και την σκηνική τους παρουσία, δημιουργώντας ίσως την τέλεια χρονομηχανή που σε γυρίζει στις καλύτερες εποχές της μουσικής, κρατώντας παράλληλα μία θαυματουργή ισορροπία με το σήμερα, και κάνοντας πλέον κάθε συναυλία του ένα γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Στο σημερινό μας Mixtape ο Nick Waterhouse μας μεταφέρει στο δικό του μουσικό κόσμο που τόσο αγαπάμε. Περιλαμβάνει τραγούδια από το τελευταίο του άλπμουμ και παλαιότερα, σε τυχαία σειρά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιστρατέψουμε την καλή μας διάθεση… κι αν ακόμα δεν έχουμε ο Νick είναι αυτός που μπορεί να μας τη φτιάξει!!!
Τώρα παίζει

Title

Artist

Background