Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Nick Waterhouse, “Very Blue” (video)

Από Στις 16 Φεβρουαρίου, 2021

Νοσταλγικός και συναισθηματικός οραματίζεται, ένα παράδοξα σκοτεινό μέλλον, λαμπερό και αποκαλυπτικό, γεμάτο υπόσχεση, στο νέο του τραγούδι “Very Blue”.

Ο μοναδικός Nick Waterhouse για μια ακόμη φορά μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι στα ’50s και ’60s, στην αγαπημένη του εποχή. Όπως έχει προαναγγείλει, το καινούριο του άλμπουμ “Promenade Blue” θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου και μέχρι τότε παίρνουμε μία γεύση από το νέο του Single με τίτλο “Very Blue” που μόλις κυκλοφόρησε. Ένα εκπληκτικό κομμάτι που αστράφτει, αντηχεί με ενέργεια, καρδιά, δημιουργικότητα, και ατμόσφαιρα από την αρχή έως το τέλος.

Nick Waterhouse

Ο 35χρονος αγαπημένος μουσικός, συνθέτης, παραγωγός και ερμηνευτής από την Καλιφόρνια μας φέρνει τη δική του Cool μίξη από Rhythm & Blues/Rock ‘N’ Roll/Soul-Pop και Jazz-Pop σε συνδυασμό με την απαράμιλλη Vintage αισθητική που χαρακτηρίζει τη μουσική και την εμφάνισή του.

Η μουσική του είναι η βαθιά αντανάκλαση του πολιτιστικού και συναισθηματικού περιβάλλοντος που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα. Πάθη και επιρροές, αγάπη και θυμός, με παραγωγό τον περιζήτητο Paul Butler (συνεργάτης, μεταξύ άλλων, του Michael Kiwanuka) και εξαιρετικούς μουσικούς όπως ο Ricky Washington, πατέρας του διάσημου Kamasi Washington.

Nick Waterhouse

Από μικρός είχε τους δικούς του μουσικούς ήρωες αλλά τελικά κατάφερε να μην μοιάζει –ολοκληρωτικά– σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό του. Ισορροπεί σε μια νοσταλγική διαχρονικότητα μαζί ένα άμεσο συναίσθημα χαράς και ευδαιμονίας. Ταυτόχρονα, θυμίζει τον αξέχαστο Buddy Holly, όχι μόνο φυσιογνωμικά αλλά, κυρίως, στην ικανότητα να μεταφέρουν ένα βαθύ ανθρώπινο συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή η μουσική είναι παιχνιδιάρικη και ανεβαστική.

Nick Waterhouse

You were smiling at me, hanging languidly
On your car door window
Very blue, very green
The ocean breeze and shuffling trees
Pacific seas
Very blue

Μου χαμογέλασες, κρεμόσουν αδύναμα
Στο παράθυρο της πόρτας του αυτοκινήτου σου
Πολύ μπλε, πολύ πράσινο
Η αύρα του ωκεανού και ανακατεύοντας τα δέντρα
Θάλασσες του Ειρηνικού
Πολύ μπλε


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background