Οι Electro Vampires επιστρέφουν Live στο YouTube

Από Στις 16 Μαΐου, 2021

Οι Electro Vampires επανέρχονται με μια ακόμη On Line εμφάνιση, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 00:00, μέσα από ένα ξεχωριστό Project με τίτλο “Live Conspiracy”.

Μετά από περίπου ένα μήνα, επιστρέφουν με μια ακόμη Οn Line εμφάνιση, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 00:00 (μεσάνυχτα Κυριακής), μέσα από ένα ξεχωριστό Project με τίτλο “Live Conspiracy”.

Το Project έλαβε χώρα τον περασμένο Φλεβάρη στο Magnanimous Recording Studio σε πείσμα των δύσκολων καιρών και φιλοδοξεί να δώσει σε όλους μια μουσική ανάσα από εκείνες που έχουν λείψει από τα βράδια μας. Στη διάρκεια του Live θα ακουστούν 7 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και δύο ολοκαίνουργια!

Τίτλος Project: Live Conspiracy
Live on line: 17/5/21 (μεσάνυχτα Κυριακής)
Έναρξη: 00:00
https://www.youtube.com/channel/UC3gXGujTM5CTIrlBivrnGag
Ηχοληψία & μουσική παραγωγή: Μίμης Κωνσταντινίδης

Μπείτε στην πρίζα Βecause… Vamps are coming again!

Electro Vampires

Διψασμένοι για δημιουργικότητα και σκοτεινές συνθέσεις. Διψασμένοι για λίγο ακόμα όνειρο στη ροκ σκηνή της Θεσσαλονίκης, αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010 εμπνευσμένοι από το περίφημο “Glastonbury” της Αγγλίας.

Αγαπούν τα Live και κάθε τους εμφάνιση στη σκηνή είναι μια παράδοση άνευ όρων ανάμεσα σε στίχους και μελωδίες.

Kοινός στόχος τους ήταν να κάνουν εξαιρετική μουσική με μοναδικό, διαφορετικό και απροσδόκητο τρόπο και το έχουν πετύχει. Η μουσική τους μέσα από Post Punk αποτυπώνει τη φιλοσοφία τους, τη μοναδική τους ενέργεια.

Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2012 με τίτλο “Behind the eyes of the shadow” και το 2019 ακολούθησε “Ignorance and Violence”.

Οι Lens, Gosha, George Manos, Nick και Sugar δεν σταματούν γράφουν μουσική, δεν σταματούν να ονειρεύονται.

Fb Page: https://www.facebook.com/ElectroVampires/


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.Τώρα παίζει

Title

Artist

Background