Οι Midnight Choir στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 23 Νοεμβρίου, 2022

Κάνουν την πικρή ζωή γλυκά τραγούδια, καλώντας μας να νιώσουμε τον πόνο στον κόσμο και να βουτήξουμε στο σκοτεινό θάλαμο της ψυχής μας.

Οι Midnight Choir δημιουργήθηκαν στη Νορβηγία το 1992 από τους Paal Flaata (φωνητικά, κιθάρα), Ron Olsen (μπάσο) και Al DeLoner (κιθάρα και διάφορα άλλα όργανα). Το αρχικό τους όνομα ήταν Hashbrowns, ξεκίνησαν τις πρώτες εμφανίσεις τους παίζοντας περιστασιακά σε κλαμπ. Ο ήχος τους ακουγόταν λίγο σαν Tindersticks ή The Walkabouts με τον Chris Eckman να κάνει την παραγωγή σε όλα τα άλμπουμ τους εκτός από το πρώτο, το Midnight Choir.

Η μουσική τους δεν θα μπορούσε να περιοριστεί μόνο στα σύνορα της πατρίδας τους. Είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτά και παρέμεινε πέρα για πέρα εκφραστική και αληθινή, πηγαίνοντας αντίθετα στις περισσότερες υπάρχουσες τάσεις που υπήρχαν. Κάνουν την πικρή ζωή γλυκά τραγούδια, καλώντας μας να νιώσουμε τον πόνο στον κόσμο και να βουτήξουμε στο σκοτεινό θάλαμο της ψυχής μας. Να νιώσουμε ξανά άνθρωποι και να θυμηθούμε τη χαμένη μας ευαισθησία.

Midnight Choir

Το 1998, στα Norwegian Grammy Awards (Spellemannprisen), χαρακτηρίστηκαν ως “Καλύτερο Rock συγκρότημα” για το άλμπουμ “Amsterdam Stranded”.

Χωρίστηκαν το 2004 με τα μεμονωμένα μέλη της μπάντας να ακολουθούν σόλο καριέρα. Το 2005 κυκλοφόρησαν ένα διπλό άλμπουμ με τίτλο “All Tomorrows Tears: The Best of Midnight Choir”.

Στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί. Έχουν “ντύσει” με τη μουσική τους τις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου “Κόκκινος Κύκλος” και “10η Εντολή”.

Midnight Choir

Στο σημερινό Mixtape του Yellow οι Midnight Choir μας καλούν να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και να αισθανθούμε… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Midnight Choir

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Mercy Of Maria, 2.05:36 Long Hard Ride, 3.09:03 Will You Carry Me Across The Water, 4.13:04 My Masquarade, 5.18:06 Dear Friend, 6.23:24 The Future, 7.27:53 Gipsy Rider, 8.32:35 Don’t Turn Out The Lights, 9.37:12 Last Chapter, 10.40:52 99 Miles, 11.45:10 Death Second Inches Away, 12.48:03 Sister Of Mercy


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background