Oι Minor Mine παρουσιάζουν το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο “Small Talk With Ghosts Before Sleep” (video)

Από Στις 12 Μαΐου, 2020

Οι Minor Mine εμφανίστηκαν το 2007 στην ανεξάρτητη σκηνή της Θεσσαλονίκης και έκτοτε έχουν παρουσιαστεί σε πολλούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ALT.DAYS (SKG) FEST.08, Beach Festival Vol.2 Επανομή, ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, Montezuma’s Eye Music Fest

Έχουν ανοίξει συναυλίες των Tuxedomoon, Murder by Death, Peter Murphy, Savage Republic, Wovenhand, The Ex και Band of Holy Joy.

Η μπάντα αποτελείται από τους Κ (φωνητικά, κιθάρα), George “Animal” (Drums), Nick Brave (Keyboard, Piano, Backing Vocals), Johnny (Bass, Electric guitar).

Minor Mine

Στην δισκογραφία τους προηγήθηκαν τα άλμπουμ «Where They Go» (2010) και «Out of Heaven» (2012) σε δικιά τους παραγωγή αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Στο νέο τους άλμπουμ “Small Talk With Ghosts Before Sleep” είναι φανερό ότι ο ήχος τους έχει ανανεωθεί ακροβατώντας ανάμεσα από την σύγχρονη Folk και την Punk μουσική.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το 2019 από τον Χρήστο Μέγα, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή μαζί με τους Minor Mine. To εξώφυλλο και τον γραφιστικό σχεδιασμό υπογράφει η Βαρβάρα Παναγιωτίδου/Higher! Higher.

Για τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Small Talk With Ghosts Before Sleep” θα μας μιλήσουν σύντομα ζωντανά στο Yellow Radio οι Minor Mine!

Με την επιστροφή στην κανονικότητα και την επάνοδο μας θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο στούντιο την ανεξάρτητη μπάντα από τη Θεσσαλονίκη τους Minor Mine. Από τις αγαπημένες μπάντες του χώρου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, με αφορμή το νέο τους δίσκο, μας αποκάλυψαν ότι ακούνε τις βραδυνές μας λίστες!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά είναι ακροατές μας και αποδέχθηκαν την πρόταση μας για να μιλήσουμε ON AIR και για την καινούρια τους δουλειά αλλά και για την μουσική γενικότερα, (σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

Για λίγες μέρες το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο με ελεύθερη συνεισφορά στο Bandcamp ενώ θα κυκλοφορήσει και σε μορφή βινυλίου σε 150 συλλεκτικά αντίτυπα αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και ανοίξουν τα δισκοπωλεία.

Video teaser: https://www.youtube.com/watch?v=0kbaFzc4WVU

Για επικοινωνία και παραγγελίες δίσκων:

minormine@hotmail.com
https://minormine2007.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/minor.mine/

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την ΝΕΑ τους δουλειά, το τραγούδι με τίτλο “They Live Under Streets”! Όπως και το πάντα επίκαιρο “Out of Heaven”! Πολύ αγαπημένο στον σταθμό και στις βραδυνές μας λίστες.

Ετικέτες

Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background