Οι Passion Noire στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 16 Απριλίου, 2021

Έκφραση που αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές, μελωδίες και ρυθμός που γίνονται βάλσαμο για την ψυχή.

Οι Passion Noire με την ευαισθησία, την απλότητα και την ειλικρίνεια τους έχουν καταφέρει να χαράξουν τη μουσική τους ανεξίτηλα στην καρδιά μας, από την πρώτη φορά που τους ακούσαμε και για πάντα. Το αβίαστο παίξιμο της κιθάρας, τα σπαρακτικά φωνητικά που κάποιες φορές ακούγονται σαν λυγμός, μας έχουν κάνει να δακρύσουμε από συγκίνηση, μας έκαναν παρέα στη θλίψη, στην αγωνία, μας χάρισαν τη χαρά της αισιοδοξίας και της πίστης.

Τι κι αν οι πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για εκείνους είναι ελάχιστες όπως επίσης και οι φωτογραφίες τους, αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει… τα τραγούδια τους έχουν γίνει σημείο αναφοράς για την εποχή της αθωότητας, ένα ταξίδι στην δική τους “αιωνιότητα”.

Έγραφαν μουσική και κυκλοφορούσαν τις δημιουργίες τους μόνο όταν είχαν κάτι να πουν, όταν ένιωθαν την ανάγκη να εκφραστούν και να το μοιραστούν μαζί μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι passion2-1024x576.jpg
Passion Noire

Οι Passion Noire δημιουργήθηκαν το 1990 στην Κολωνία από τους Ulrike Haas (φωνητικά), Bernd Neumann (κιθάρα) και Peter Hennecken (μπάσο, πλήκτρα). Το 1992 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο As Time Goes By που τους έκανε γνωστούς και σε χώρες εκτός συνόρων. Ακολούθησαν τα άλμπουμ Trip to Your Soul (1993), Eternity (1994), Between Pleasure and Pain (1995), More (1996) και το 1997 τα Single Agony και Merry Goes Round που ήταν και τα τελευταία σημεία αναφοράς του συγκροτήματος.

Στο σημερινό Mixtape του Yellow οι Passion Noire κάνουν τον κόσμο γύρω μας να φαίνεται λιγότερο σκοτεινός, μας δίνουν φως, την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Passion Noire

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Silence And Devotion (Acoustic), 2.03:32 November, 3.07:24 Deep, 4.10:00 Alone, 5.13:05 Warm You Up, 6.16:45 Heaven, 7.21:29 Silence And Devotion, 8.25:14 Agony


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background