Το μανιφέστο των The Stevenson Ranch Davidians στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 2 Απριλίου, 2021

Ψυχεδελικό πνεύμα της δεκαετίας του ’60 και μουσική επηρεασμένη από την ψυχή των πρώτων αμερικάνικων ριζών συνδυάζονται σε ένα κάλεσμα αφύπνισης, μία νέα αίσθηση έμπνευσης, ενέργειας και σκοπού.

Οι The Stevenson Ranch Davidians, πιστεύουν ακράδαντα στη δύναμη της ανθρώπινης βούλησης, πως ο άνθρωπος πρέπει επιτέλους να αναλάβει δράση. Μέσα από τα τραγούδια τους, ελπίζουν να μεταδώσουν την αίσθηση ότι ο άνθρωπος υπήρξε η μόνη πηγή όλων των μεγάλων γνώσεων και επιτευγμάτων σε όλη την ιστορία, και ότι η δύναμη προέρχεται μέσα από τα άτομα και όχι από θεούς, κυβερνήσεις ή άλλες εξωτερικές πηγές.

Δημιουργήθηκαν το 2003 στο Λος Άντζελες από μια παρέα τριαντάρηδων που γνωρίστηκαν μέσω του ίντερνετ. Βρίσκουν τις βιογραφίες εντελώς βαρετές και γι’ αυτό δεν έχουν γράψει κάτι σχετικό ούτε καν στο προφίλ τους στο Facebook. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν γι’ αυτούς είναι ελάχιστες όπως ένα κείμενο που έχει γράψει ένας καλός τους φίλος, ο Μ. Wesley.

The Stevenson Ranch Davidians

“Τα τέσσερα μέλη των The Stevenson Ranch Davidians είναι ο Dwayne (τραγουδιστής, κιθαρίστας, στιχουργός), η Jessica (μπάσο, πλήκτρα), η Cary (κιθάρες) και ο Bryan (ντραμς). Φτιάχνουν εύληπτες και ενίοτε σκοτεινές μελωδίες που στηρίζονται στα θεμέλια των βετεράνων Blues καλλιτεχνών και των ψυχεδελικών συγκροτημάτων, είτε του σήμερα, είτε προηγούμενων εποχών.”

“Η φιλοσοφία τους: “Δεν ξέρουμε πώς άρχισαν όλα, και δε μας νοιάζει πώς θα τελειώσουν. Ποιος χρειάζεται συγχώρεση όταν δεν πιστεύει στην αμαρτία;”

The Stevenson Ranch Davidians

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2007, με δική τους παραγωγή και τίτλο Psalms, Hymns and Spiritual Songs, το 2017 ακολουθεί το Amerikana. Εκτός από τον Dwayne Seagraves, που κατά κύριο λόγω είναι και η ψυχή της μπάντας, τα υπόλοιπα μέλη της σήμερα είναι οι Jessica Latiolait (μπάσο), Rob Campanella (κιθάρα και πρώην μέλος των The Brian Jonestown Massacre) και Misha Bullock (κιθάρα).

The Stevenson Ranch Davidians

Δοξάζουν το ανθρώπινο πνεύμα ενώ καταδικάζουν εκείνους που επιδιώκουν να το καταστρέψουν.

Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μουσική που επιδιώκει ταυτόχρονα να απομυθοποιήσει και να θεοποιήσει την ανθρώπινη εμπειρία. Για τους Stevenson Ranch Davidians δεν υπάρχει θεϊκή εξουσία που υπόσχεται σωτηρία, αλλά η φύση τοποθετείται στο επίκεντρο του πλαισίου της ζωής.

The Stevenson Ranch Davidians

Το σημερινό Mixtape του Yellow από τους Stevenson Ranch Davidians είναι ένα μανιφέστο, μια γιορτή ζωής και αισθήσεων… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παραδοθείτε στο ρυθμό… χορέψτε, χαμογελάστε… σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

The Stevenson Ranch Davidians

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Wack Magic, 2.03:51 Nature Boy, 3.07:14 Feelin Good, 4.11:06 Better Day, 5.16:28 No Tomorrow, 6.22:12 Nothing To Say, 7.26:19 Sumbliminalover 8.30:55 The Truth Shall Set You Free, 9.35:38 Hard Livin, 10.39:02 Om G


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background