Οι Dramarama κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ (video)

Από Στις 15 Απριλίου, 2020

Ολοκαίνουριο άλμπουμ για τους θρυλικούς Dramarama μετά από 15 χρόνια

Η θρυλική μπάντα από το Νιου Τζέρσεϊ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ για την 1η Μαΐου. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Everybody Dies του 2005, μια συλλογή κομματιών που έγραψε ο John Easdale σε μια συγκλονιστική περίοδο 20 ετών.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τα τραγούδια που θα ακούσουμε παλεύουν με τις δοκιμασίες της αλήθειας, της αγάπης και του εθισμού, θέματα με τα οποία συσχετιζόμαστε όλοι. Είναι για όλους εμάς που έχουμε βαρεθεί με το Status Quo και την έλλειψη απαντήσεων για πολλές από τις σημερινές προκλήσεις.

Το νέο άλμπουμ ονομάζεται Color TV και είναι η πρώτη τους κυκλοφορία μετά από 15 χρόνια. Ο John Easdale μας είπε ότι παρόλο που τα τραγούδια αυτά έχουν γραφτεί πριν από κάποια χρόνια σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Dramarama

Μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει πήραμε με το νέο Single, “Up To Here”, όπου ο Easdale εκφράζει τα συναισθήματα του με το δικό του αληθινό τρόπο όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Dramarama δημιουργήθηκαν στο Νιου Τζέρσεϋ το 1982 και διαλύθηκαν το 1994. Η μπάντα επανενώθηκε επίσημα το 2003 μετά από μια εμφάνιση στο σόου VH1’s Bands Reunited. Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός John Easdale, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, μαζί με τους Mark Englert και Peter Wood στις κιθάρες, Mike Davis στο μπάσο και Tony Snow στα ντραμς αποτελούν τη σημερινή του σύνθεση. Συνεχίζουν να παίζουν πολύ καλή μουσική και να γεμίζουν τη σκηνή με δύναμη και πάθος όπως αυτοί ξέρουν.

Ακούστε παρακάτω το νέο τους Single “Up To Here” που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν!!

Ετικέτες

Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background