Οι Other Lives στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Από Στις 1 Σεπτεμβρίου, 2023

“Οι στίχοι μας ρωτούν, παρατηρούν, θρηνούν και ελπίζουμε να βρούμε την παραμικρή ελπίδα στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και στον εαυτό μας”.

Διαβάζουν το περιβάλλον, αγωνιούν, προβληματίζονται για την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. Η μουσική τους είναι μια προσπάθεια να σταματήσουν να “κρύβονται” και να ασχοληθούν ξανά με τον κόσμο γύρω τους, “να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους”…

Οι Other Lives δημιουργήθηκαν στο Stillwater της Οκλαχόμα το 2004 και έχοντας αρχικά το όνομα Kunek κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2006. Αφού αλλάζουν το όνομα τους σε Other Lives το 2009 έρχεται και η κυκλοφορία του ομότιτλου δίσκου τους. Τα επίσημα μέλη της μπάντας είναι οι Jesse Tabish (πιάνο, κιθάρα, φωνητικά), Jonathon Mooney (πιάνο, βιολί, κιθάρα, κρουστά, τρομπέτα) και Josh Onstott (μπάσο, πλήκτρα, κρουστά, κιθάρα, φωνητικά) οι οποίοι πλαισιώνονται από τους φίλους τους.

Other Lives

Στα επόμενα άλμπουμ Tamer Animals (2011), Mind The Gap (2012), Rituals (2015), For Their Love (2020) οι ορίζοντες τους διευρύνονται με εκθαμβωτικές ενορχηστρώσεις που αντανακλούν την αγάπη του Tabish για τον μινιμαλισμό, την νεοκλασική μουσική και τον τεράστιο Ennio Morricone.

Μια παρέα νέων δημιουργών, μια ομάδα παιδιών με μια νέα φλέβα ποιητικής σκέψης που απευθύνεται στο άτομο και την κοινωνία σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.

Other Lives

Στο σημερινό Mixtape του Yellow οι μελωδίες των Other Lives λούζουν με φως τις σκοτεινές διαδρομές μας… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Other Lives

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Cops, 2.03:57 Lost Day, 3.06:55 We Wait, 4.10:34 For The Last, 5.14:36 Need A Line, 6.18:00 Old Statues, 7.22:11 Reconfiguration, 8.25:38 Sound Of Violence, 9.29:30 For 12, 10.34:14 Dust Bowl III


Πείτε μας την άποψη σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το Ε-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.



Τώρα παίζει

Title

Artist

Background